banner1-1
banner3-3
banner2-2

kategori

Zonel Enterprises kalebu Zonel Filtech lan Zonel Plastic

  • kabeh

proyek kita

Teknologi produksi internasional majeng lan kualitas dhuwur

  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • According to the actual situation of each customer (investment costs, plant conditions, material characteristics, product formula, etc...

    adat

    Miturut kahanan nyata saben pelanggan (biaya investasi, kondisi tanduran, karakteristik material, formula produk, lsp...

  • The company has a number of high-level management and a lot of skilled and well-researched design team...

    tim

    Perusahaan kasebut duwe sawetara manajemen tingkat dhuwur lan akeh tim desain sing trampil lan diteliti kanthi apik ...

  • Strong recognition makes us stand out in the industry

    Strategi Kita

    Pangenalan sing kuat ndadekake kita ngadeg ing industri kasebut

bab kita
company_img

Perusahaan Zonel kalebu Zonel Filtech lan Zonel Plastic, bisnis kalebu solusi filtrasi (Mesin Filter lan Bahan Filter) lan produk plastik (mesin monofilamen & extruding, film PVB).

ndeleng liyane