head_banner

Kabar

Ing kahanan ekonomi saiki, kabeh industri ing saindhenging donya madhep tantangan amba sing nyimpen energi lan ngurangi emisi, industri semen minangka salah siji saka sumber bledug udhara utama tansah ing cara kanggo nemokake solusi filtrasi luwih, kang mbiyantu kanggo kita entuk lingkungan sing apik, uga bisa ngumpulake bledug semen lan ngirit biaya.

Kejabi desain industri tas Filter house kanggo tetanduran semen, ing semen tas Filter bledug minangka bagean tombol saka tas Filter omah tansah muter peran amba kanggo pangopènan saben dina ing tetanduran semen, supaya carane milih tas Filter cocok kanggo semen. produksi kang karo rega paling competitive nanging kinerja banget penting banget!

Kanggo saben tanduran semen, meh kabeh prosedur produksi bakal nggawe hawa bledug, lan omah-omah panyaring tas kanggo prosedur sing beda-beda bisa beda-beda, omah filter tas utamane dumunung ing:
Bengkel nyiapake meal meal (semen raw meal filter bag), pabrik batu bara (coal mill filter bags), buntut lan kepala kiln (semen kiln filter bag), alkali bypass (bypass dust dust filter bag), clinker cooler lokasi (klinker cooler). tas saringan), pabrik semen (kantong saringan pabrik semen), bengkel pengepakan (kantong saringan pengepakan semen), lsp.

Zonel Filtech minangka salah siji saka pabrik tas Filter semen paling profesional lan darmabakti ing tas Filter semen kanggo akèh taun, kita bisa nyedhiyani sawetara lengkap tas Filter bledug kanggo koleksi bledug semen, saliyane tas Filter kondisi normal, uga kalebu kiln semen suhu dhuwur tas Filter resistance (tas Filter Nomex, tas Filter kaca serat kanggo kiln semen, etc), utamané minangka nderek:
cement filter bags
Prosedur beda karo tas Filter beda kanggo pilihan utamané minangka nderek:
A. tas saringan kanggo pabrik kiln-/mentah ing pabrik semen: 1, 3, 4, 5, 6, 7.
B. tas Filter kanggo bypass alkali ing tanduran semen: 5, 6, 7, utawa sawetara campuran.
C. tas Filter kanggo pabrik coal ing pabrik semen: 2, 8 karo antistatic.
D. tas Filter kanggo cooler klinker ing pabrik semen: 1, 3, 5.
E. tas Filter kanggo pabrik finish semen: 1, 2.

Yen ana pitakon, hubungi Zonel Filtech kanthi bebas.


Wektu kirim: Dec-23-2021