head_banner

Produk

Kain saringan jarum PPS/Ryton, kantong filter debu PPS

katrangan singkat:

PPS PPS (polyphenylene sulfide, Ryton®, Procon®) minangka salah sawijining bahan panyaring paling apik kanthi sifat tahan suhu dhuwur, anti-asam, anti-alkali, tahan hidrolisis.Tas Filter PPS utamane digunakake kanggo ngresiki hawa bledug sing kalebu sawetara bahan asam utawa alkali ing suhu dhuwur, kayatapembangkit listrik termal boils reresik gas exhausting, insinerator sampah mbusak asap, lsp.

Zonel Filtech diadopsi serat PPS kelas siji karo pangolahan punching jarum swara lan perawatan permukaan, perawatan kimia, nggawe tas Filter bisa nyukupi macem-macem syarat filtrasi saka klien ing industri sing beda-beda.

Riset Zonel Filtech lan ngembangake jinis tas filter PPS anyar, tanpa membran PTFE, bisa ngontrol emisi kurang saka 20 mg / Nm3 ing rasio udara / kain sing padha, resistensi luwih murah 40% lan menehi efisiensi nanging ekonomi. solusi kanggo klien kita.


Detail Produk

Tag produk

PPS/Ryton/procon needle felt kain filter, tas filter debu PPS

Pambuka umum saka kain filter PPS:
PPS PPS (polyphenylene sulfide, Ryton®, Procon®) minangka salah sawijining bahan panyaring sing paling apik kanthi sifat tahan suhu dhuwur, anti-asam, anti-alkali, tahan hidrolisis, lan liya-liyane, tas saringan PPS utamane digunakake kanggo mbusak hawa bledug. kalebu sawetara bahan asam utawa alkali ing suhu dhuwur, kayata pembangkit listrik termal boils reresik gas, insinerators sampah aman fume, etc.

Zonel Filtech diadopsi serat PPS kelas kapisan (polyphenylene sulfide, Ryton®, Procon®) kanthi pangolahan pukulan jarum sing apik lan perawatan permukaan, perawatan kimia, lan liya-liyane, nggawe tas panyaring awet lan bisa nyukupi macem-macem syarat filtrasi saka klien ing industri sing beda-beda.

Riset Zonel Filtech lan ngembangake jinis tas filter PPS anyar, tanpa membran PTFE, bisa ngontrol emisi kurang saka 20 mg / Nm3, kanthi rasio udara / kain sing padha, resistensi kurang 40% paling ora, bisa mbantu klien ngirit ruang omah tas, ngirit daya purging, uga bisa mbantu ndawakake umur layanan tas saringan.

Informasi sing relevan:
Napa milih tas Filter bledug PPS kanggo aplikasi pembangkit listrik termal saka Zonel Filtech?

Produk sing relevan:
Nomex / Aramid jarum felt kain Filter lan tas Filter

Spesifikasi sing cocog kanggo jarum PPS felt

Bahan: serat PPS (polyphenylene sulfide, Ryton®, Procon®), didhukung nganggo scrim PPS PPS (polyphenylene sulfide, Ryton®, Procon®).
Bobot: 300 ~ 750g / sq.m
Suhu Operasi: Terus: ≤190 ℃;Puncak: 220 ℃
Perawatan lumahing kasedhiya: singed & gilap, set panas, PTFE suspension bath, PTFE membran, mikro pori ukuran perawatan lumahing.
Kita bisa ngatur produk miturut syarat saka klien!

Properti tas filter bledug PPS lan layanan saka ZONEL FILTECH

1.karo tim teknis profesional, desain miturut syarat klien, kinerja apik dijamin.
2.Emisi ing syarat, resistance dhisikan ngisor, ora gampang kanggo diblokir.
3. Saran operasi bakal ditawakake, ora gampang rusak, awet.
4.Kabeh ukuran lan perawatan rampung kasedhiya, pangiriman langsung.
5. Sedina muput 24 jam nawakake layanan sawise dodolan lan respon luwih cepet.

Aplikasi utama tas filter PPS

Tas saringan PPS sing disedhiyakake saka ZONEL FILTECH utamane digunakake kanggo nglumpukake bledug / mbusak asap kanggo ketel batu bara ing pembangkit listrik termal, pabrik semen, pabrik wesi lan baja, pabrik kimia, lan liya-liyane, uga kanggo insinerator sampah, oven coke, kiln saka semen, proses pengeringan kimia saka proses pemurnian gas buang, lsp.

Zona

ISO 9001:2015


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: