banner1-1
banner3-3
banner2-2

Категории

Претпријатијата Zonel се состојат од Zonel Filtech и Zonel Plastic

 • сите

нашите проекти

Напредна меѓународна технологија на производство и висок квалитет

 • project_item
 • project_item
 • project_item
 • project_item
 • project_item
 • project_item
 • According to the actual situation of each customer (investment costs, plant conditions, material characteristics, product formula, etc...

  Прилагодено

  Според фактичката состојба на секој клиент (инвестициски трошоци, услови на фабриката, карактеристики на материјалот, формула на производот итн...

 • The company has a number of high-level management and a lot of skilled and well-researched design team...

  Тим

  Компанијата има голем број менаџмент на високо ниво и многу квалификуван и добро истражен дизајнерски тим...

 • Strong recognition makes us stand out in the industry

  Нашата стратегија

  Силното признание не прави да се истакнеме во индустријата

Вести
за нас
company_img

Претпријатијата Zonel се состојат од Zonel Filtech и Zonel Plastic, бизнисот што вклучува решенија за филтрирање (Машини за филтрирање и материјали за филтрирање) и пластични производи (монофиламенти и машини за екструдирање, PVB филмови).

Гледај Повеќе