head_banner

Filtri i lëngshëm

 • The filter fabrics for coal preparation plants/ Coal washing cloth

  Pëlhura filtri për fabrikat e përgatitjes së qymyrit/ Pëlhurë për larjen e qymyrit

  Sipas kërkesave nga impiantet e përgatitjes së qymyrit, Zonel Filtech u zhvillua disa lloje të pëlhurave filtri për procesin e larjes së thëngjillit në mënyrë që t'i ndihmonte ata të përqendrojnë llumin e qymyrit dhe të pastrojnë ujërat e zeza gjatë përpunimit të larjes së qymyrit, pëlhurat e filtrave nga Zonel Filtech për larja e qymyrit funksionon me vetitë e:
  1. Nën efikasitetin e caktuar të filtrit me përshkueshmëri të mirë ajri dhe uji, shumë i përshtatshëm për përqendrimin e hollë të qymyrit.
  2. Sipërfaqja e lëmuar, lirimi i lehtë i tortës, zvogëlon koston e mirëmbajtjes.
  3. Nuk është e lehtë për t'u bllokuar, kështu që ripërdoret pas larjes, jetëgjatësi më e gjatë.
  4. Materiali mund të personalizohet sipas kushteve të ndryshme të punës.

 • Filter Presses

  Presionet e filtrit

  Përveç pëlhurave dhe shërbimit të presës së filtrit, Zonel Filtech gjithashtu mund të sugjerojë dhe furnizojë presat e filtrave sipas përmbajtjes së zgjidhjes dhe rrethanave të përpunimit të klientëve, në mënyrë që të arrihet performanca më e mirë e filtrimit, por investimi më ekonomik, presat e filtrit mund të jenë presa filtri me pllaka kornizë. Presja e filtrit të dhomës dhe presja e filtrit me membranë, e cila mund të projektohet në mënyrë totale automatike në mënyrë që të ketë mënyrën më të thjeshtë dhe kohën më të shkurtër të funksionimit.

  Veçanërisht në teknologjinë e diafragmës TPE, presa filtri nga Zonel me vetitë e qëndrueshme, të qëndrueshme, universalizuese dhe të përdorura gjerësisht në industri të ndryshme.

  Teknologjia e dhomës së filtrit të ndryshueshëm aplikohet gjerësisht në ndarjen e lëngjeve të ngurta në shumë industri si kimike, farmaci, miniera, etj., gjë që ndihmon në uljen e përmbajtjes së ujit të tortës së filtrit dhe përmirëson jashtëzakonisht efikasitetin e prodhimit për klientët tanë.

 • Filter fabrics for sugar plants/ Sugar industry filter cloth

  Pëlhura filtri për bimët e sheqerit/ Pëlhurë filtri për industrinë e sheqerit

  Kryesisht lëndët e para për prodhimin e sheqerit do të jenë kallam sheqeri dhe panxhari i sheqerit, sipas metodës së ndryshme të qartësimit, i cili mund të ndahet në sheqer të karbonizuar (gëlqere+CO2) dhe sheqer të sulfuruar (gëlqere+SO2), megjithëse sheqeri i karbonizuar është më kompleks. dhe kanë nevojë për shumë investime në makineri dhe qartësues, por parimi i përgjithshëm i përpunimit dhe procedurat janë të ngjashme.
  Dhe procesi i filtrimit do të kërkohet për koncentrimin e llumit të sheqerit pas sqarimit, filtrimin e lëngut të sheqerit (pas futjes së CO2), pastrimin e shurupit, përpunimin e kristalit të deujit (filtrat e centrifugës) dhe përpunimin e ujërave të zeza, si dhe uji për larjen e kallam sheqerit dhe panxharit të sheqerit. përpunimi, përpunimi i pëlhurës së filtrit, përpunimi i ujit të larjes, përpunimi i sedimenteve, etj. Makina e filtrit mund të jetë presa filtri, filtri me rrip vakumi, filtër kazani vakum, filtra centrifugues etj.
  Zonel Filtech është eksperti më i mirë që mund të ofrojë zgjidhjet e plota për përpunimin e filtrit për bimët e sheqerit, çdo ndihmë e nevojshme, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni!

 • The filter fabrics for yeast production

  Pëlhura filtri për prodhimin e majave

  Prodhimi i majave është disi si përpunimi bujqësor, i cili përfshin procedurat e përgatitjes, mbjelljes, kultivimit dhe korrjes, kështu që marrja e një filtri të duhur pëlhurash për vjeljen e majave është thelbësore, e cila do të jetë e dobishme për përdoruesin përfundimtar për të rritur prodhimin dhe për të reduktuar humbjet. në mënyrë që t'i bëjnë produktet e tyre shumë më konkurruese, gjithashtu të dobishme për kontrollin e ndotjes gjatë prodhimit.

  Për shkak të kërkesës për kategorinë e ushqimit, para se të futen në presat e filtrit, lëngjet e fermentimit nuk mund të përzihen me flokulantin, kështu që të gjitha grimcat duhet të bllokohen drejtpërdrejt nga leckat e filtrit, që kërkojnë leckën e filtrit me densitet shumë të lartë dhe mjaft i fortë për filtrat e shtypjes.

 • The filter belt for phosphoric acid filtration with wet processing

  Rrip filtri për filtrimin e acidit fosforik me përpunim të lagësht

  Mjeshtëri e përpunimit të lagësht për prodhimin e acidit fosforik me vetitë më të pjekura në teknologji, metoda më ekonomike, e cila është punimi më popullor për prodhimin e acidit fosforik.
  Nuk ka rëndësi metoda e DH, HH-DH, DH-HH, HH, për marrjen e acidit fosforik të pastër;merrni shkallën e lartë të grumbullimit P2O5, shumica e fabrikave do t'i pajisin filtrat e vakumit me sistem larëse vertikale për të ndarë acidin fosforik me grimcat e ngurta, filtrat mund të jenë filtra vakumi me rrip gome, filtra të diskut dhe filtra të enëve, etj.

  Sistemi i filtrit është një ndër pajisjet më komplekse dhe më të shtrenjta për uzinat e acidit fosforik, si të arrihet një efikasitet më i lartë i punës së filtrave, i cili është thelbësor për prodhimin e acidit fosforik, shkallën dhe cilësinë e grumbullimit të P2O5, si zemra e filtrat, pëlhurat e filtrit/rripi i filtrit luajnë një rol shumë të rëndësishëm natyrisht.

 • Absolute rated filter bag / Absolute efficiency filter bag

  Qese filtri me vlerësim absolut / Qese filtri me efikasitet absolut

  Për jo të endura të dizajnuara tradicionaleqese filtri të lëngshëm, si zakonisht efikasiteti i filtrit është rreth 60~70%, i cili thjesht mund të përdoret për disa filtrim primar, për disa raste kërkesash me efikasitet të lartë nuk është i zbatueshëm.

  Për të thyer këtë kufizim dhe për të ofruar zgjidhje me efikasitet më të lartë, por ekonomike, Zonel Filtech zhvilloi qeset e filtrit të lëngshëm me efikasitet të lartë PPA, i cili i shtyn kufijtë e teknologjisë së filtrimit të qeseve shumë përtej modeleve tradicionale.Qese filtri me efikasitet filtri më shumë se 99%, në një farë mase, ne e quajmë atë qese filtri të vlerësuar absolut.

  Qeset e filtrit absolut të markës Zonel PPA adoptuan materialin fibër mikro PP me shumë shtresa që janë bërë nga materiale filtri me densitet/punim të ndryshëm dhe më pas i vendosin sipas rendit të caktuar në mënyrë që qeset e filtrit të bëhen me madhësi të ndryshme mikron dhe të mund të marrin më të lartat. Efikasiteti i filtrit, siç kërkohet, shoqërohet me përdoruesit fundorëstrehimet e filtrave të lëngshëmpër aplikime të ndryshme.

 • Micron Rated Liquid Filter Cloth and Filter Bags

  Pëlhurë me filtër të lëngshëm dhe çanta filtri të vlerësuara me mikron

  Zonel Filtech ishte i përkushtuar në qese filtri të lëngshëm dhe pëlhurë filtri të vlerësuar me mikron për shumë vite, materiali i filtrit të lëngshëm duke përfshirë filtrin e pa endur dherrjetë filtri e endur, të dy rrotullat e leckës së filtrit dhe qeset e gatshme të filtrit janë në dispozicion, madhësia e mikronit nga 0,2 ~ 1800 mund të personalizohet.

  Pëlhura e filtrit jo të endura të vlerësuara me mikron nga Zonel Filtech janë adoptuar 100% fibra poliesteri ose polipropileni të klasit të parë në gjilpërë të shpuar në shami, pas një trajtimi të përfunduar sipas mjeshtërisë standarde, në mënyrë që pëlhura e filtrit të plotësojë nevojat më kritike të ndarjes lëngu-ngurtë .

  Zonel Filtech ofron të dyja qeset kryesore të filtrit të lëngshëm dhethasë filtri me vlerësim absoluttë cilat përdoren gjerësisht për aplikime industriale në impiante të ndryshme, si industria kimike e imët, industria elektronike, fabrikat e prodhimit të automobilave, industritë ushqimore dhe farmaceutike, fabrikat e prodhimit të letrës, industritë e rafinerisë së naftës dhe gazit, industritë e metalurgjisë, etj.

 • Liquid filter cartridges

  Fishekët e filtrit të lëngshëm

  PërveçShtëpitë e filtrit SS, Zonel Filtech ofron gjithashtu fishekë të ndryshëm zëvendësues të filtrave për filtrim të lëngshëm, madhësia mikron, materialet, madhësia e produktit, lidhjet e fishekëve të filtrit të lëngshëm të gjitha mund të personalizohen sipas përdorimeve të ndryshme.

  Fisheku i filtrit të lëngshëm të vlerësuar me mikron nga Zonel Filtech përfshin kryesishtSeria e fishekëve të filtrit të shkrirë PP(Fisheku i filtrit me lidhje të rrotulluar / me lidhje termike);seria e fishekëve të filtrit të plagosur me fije(përfshi fishekun e filtrit të plagosur me fije PP, fishekun e filtrit të plagosur me fije qelqi të zbardhur, fishek filtri me fije qelqi të plagosur);seria e fishekëve të filtrave me mikro palosur;seri fishekësh të filtrave me rrjedhje të madhe.

  Fishekët e filtrave të lëngshëm nga Zonel Filtech përdoren kryesisht për parafiltrimin e RO, filtrimin e ushqimeve dhe pijeve, filtrimin e kimikateve, pastrimin e materialeve farmaceutike, filtrimin e tretësve organikë, etj.

  Çdo fishek për filtrim të lëngshëm që nevojitet, mirë se vini të kontaktoni Zonel Filtech!

 • Woven filter fabrics / filter cloth / Filter press cloth

  Pëlhura të endura filtri / Pëlhurë filtri / Pëlhurë për shtypje filtri

  Zonel Filtech ka akumuluar përvoja të bollshme në filtrimin industrial, si p.sh. industritë minerare përfshijnë përpunimin e mineralit dhe përpunimin e bishtit;Industritë e shkëlqyera kimike përfshijnë filtrimin e solucioneve kimike dhe trajtimin e ujërave të zeza;Trajtimi i ujërave të zeza komunale/ dewatering llum;Trajtimi i ujërave të zeza nga metalurgjia me ngjyra dhe me ngjyra;prodhimi i metaleve me elektrolizë, etj;Industritë ushqimore dhe farmaceutike (të tilla sipëlhurë filtri për industrinë e sheqerit, etj);Materialet e ndërtimit dhe industritë e qeramikës;Industritë që vdesin, etj.

  Të gjitha këto industri do të pajisin makinat e filtrave si presa filtri, filtrat e rripave, filtrat e disqeve dhe enëve, filtrat e centrifugës, filtrat e daulleve, etj. Sipas kërkesave të kombinuara me vetitë e materialit që duhet të filtrohet, Zonel Filtech zhvilloi lloje të ndryshme të pëlhurave filtri për të përmbushur kërkesat e klientëve tanë, kryesisht kanë 4 seri, p.sh. pëlhura filtri poliestër, pëlhura filtri polipropileni, pëlhura filtri poliamide dhe pëlhura filtri pambuku/poli-pambuku.
  Çdo ndihmë e nevojshme, të mirëpritur të na dërgoni kërkesën.

 • Filter press belt/ vacuum filter belt/ Forming belt

  Rrip i shtypjes së filtrit/ rrip filtri me vakum/ Rrip formimi

  Zonel Filtech siguron rripin e filtrit zëvendësues për makina të ndryshme filtri, të tilla si filtra të rripave të vakumit horizontal (ofrojnë rripa filtri me vakum), presa e filtrit të rripit (ofrohet rripi i filtrit shtypës), filtra rripi HVPF (filtri i rripit të kullës), filtra kazan, letre ose formime jo të endura makineri etj.
  Rripi i filtrit mund të prodhohet me rrip prej pëlhure filtri të endur dhe rrip filtri me gjilpërë të pa endur, i aplikuar kryesisht për formimin e letrës ose jo të endura (rrip rrjetë për formimin), shtrydhjen e lëngut (rrip shtrydhës të lëngjeve), si dhe depërtimin e përgjithshëm të llumit për trajtimin e ujërave të zeza komunale. , dehidratimi i baltës së kuqe nga industria e aluminit, prodhimi i plehrave potasike, prodhimi i acidit fosforik, desulfurimi i gipsit, dehidratimi i llumit, etj.
  Rripi i endur i filtrit (rrip pëlhure filtri, rrip rrjetë filtri) nga Zonel Filtech miratoi monofilamentin e optimizuar PET/PP/PA, multifilamentin, si dhe fillin e tjerrur më pas të kombinuar me modele të ndryshme thurjeje dhe trajtim të përfundimit të tingullit në mënyrë që të plotësojë të ndryshmet kërkesat e filtrimit për aplikime të ndryshme dhe i bëjnë ato të mbajnë gjithmonë performancën e qëndrueshme dhe të mirë të filtrimit.

 • Screen Mesh / Bolting Cloth / Flour Mesh / Filter Mesh

  Rrjetë e ekranit / Pëlhurë me bulona / Rrjetë mielli / Rrjetë filtri

  Zonel Filtech si një nga prodhuesit më profesionalë të materialeve të filtrit, i pajisur me tezgjahun më të avancuar të predhave dhe makineritë e trajtimit të finiturës, të cilët mund të ofrojnë gamën e plotë të rrjetave të ekranit / leckës së bulonave për raste të ndryshme industriale për përdorime të ndryshme.

  Gama e produkteve:
  Pëlhurë poliesteri për shtypje dhe filtrim të përgjithshëm;
  Rrjeta për miell poliestër;
  Pëlhurë poliamide/najloni për shtypje dhe filtrim të përgjithshëm;
  Rrjeta për pastrimin e miellit poliamide/najloni;
  Rrjetë e filtrit PP/Rrjeta e ekranit PP.

  Hapja e rrjetës: 25 ~ 1800 mikron
  Gjerësia: brenda 3.6 metrave mund të personalizohet.

 • S.S. (Stainless Steel) Filter Housing / SS filter vessels

  Strehimi i filtrit SS (çelik inox) / Enët e filtrit SS

  Strehimi i filtrit prej çeliku inoks (SS) nga Zonel Filtech është projektuar për aplikime të filtrimit të lëngjeve dhe gazit/avullit për industri të ndryshme, këto strehë filtri SS mund të përdoren si për filtrim primar ashtu edhe për trajtimin e filtratit me pastërti të lartë me qese filtri ose filtra të vlerësuar me mikronë. fishekë.

  Strehimi i filtrit prej çeliku inox mund të prodhohet me SS 304 dhe SS316L, të cilat përdoren gjerësisht për filtrimin e lëngjeve ose gazit/aullit të kategorisë ushqimore dhe mjekësore, madje edhe për filtrimin e kimikateve të tjera gërryese dhe materialeve me temperaturë të lartë.Sipërfaqja e brendshme dhe e jashtme e kutisë së filtrit SS mund të trajtohet me shpërthyer me rërë ose lustrim sipas kërkesës për t'i bërë filtrat me performancë të shkëlqyer filtrimi.

  Të gjitha kutitë e filtrave SS nga Zonel Filtech prodhohen në mënyrë rigoroze sipas standardit GB150.1~150.4-2011, i cili do të testohet tërësisht përpara dorëzimit, duke përfshirë testimin e lëndës së parë, testimin e presionit të lartë, testimin e korrozionit etj.

12Tjetra >>> Faqe 1/2