head_banner

Lajme

Në situatën aktuale ekonomike, të gjitha industritë në mbarë botën përballen me sfidën e madhe që kursimi i energjisë dhe zvogëlimi i emetimeve, industria e çimentos si një nga burimet kryesore të ajrit të pluhurit, gjithmonë në rrugë për të gjetur zgjidhjet më të mira të filtrimit, e cila është e dobishme për ne për të marrë një mjedis të mirë, gjithashtu mund të mbledhim shumë pluhur çimentoje dhe të kursejmë shumë kosto.

Përveç dizajnit të shtëpisë së filtrit të qeseve industriale për uzinat e çimentos, qeset e filtrit të pluhurit të çimentos si pjesë kyçe e kutisë së qeseve të filtrit luajnë gjithmonë një rol të madh për mirëmbajtjen e përditshme në fabrikat e çimentos, kështu që si të zgjidhni një qese filtri të përshtatshëm për çimento prodhim i cili me çmimin më konkurrues por performancë të shkëlqyer është shumë i rëndësishëm!

Për çdo fabrikë çimentoje, pothuajse çdo procedurë prodhimi do të krijojë shumë ajër pluhur, dhe shtëpitë e filtrit të qeseve për procedura të ndryshme mund të ndryshojnë, kutia e filtrit të qeseve ndodhet kryesisht në:
Punëtori për përgatitjen e ushqimit të papërpunuar (qese filtri i miellit të papërpunuar të çimentos), mullinjtë e qymyrit (qeset e filtrit të mullirit të qymyrit), bishti dhe koka e furrës (qesja e filtrit të furrës së çimentos), anashkalimi i alkalit (qesja e filtrit të ajrit të pluhurit anashkalues), vendndodhja e ftohësit të klinkerit (ftohësi i klinkerit qese filtri), mullinj çimentoje (qese filtri i mullirit të çimentos), punishte paketimi (qese filtri për paketimin e çimentos) etj.

Zonel Filtech si një nga fabrikat më profesionale të qeseve të filtrit të çimentos dhe i përkushtuar në qeset e filtrit të çimentos për shumë vite, ne mund të ofrojmë gamën e plotë të qeseve të filtrit të pluhurit për mbledhjen e pluhurit të çimentos, përveç qeseve të filtrit në gjendje normale, të përfshijë edhe furrën e çimentos me temperaturë të lartë Qese filtri rezistent (çanta filtri Nomex, qese filtri qelqi me fibra për furrat e çimentos, etj), kryesisht si më poshtë:
cement filter bags
Procedura e ndryshme me qese filtri të ndryshëm për zgjedhje kryesisht si vijon:
A. thasë filtri për furrë-/mulli të papërpunuar në fabrikën e çimentos: 1, 3, 4, 5, 6, 7.
B. qese filtri për anashkalimin e alkalit në fabrikën e çimentos: 5, 6, 7 ose disa të përziera.
C. thasë filtri për mullirin e qymyrit në fabrikën e çimentos: 2, 8 me antistatik.
D. thasë filtri për ftohësin e klinkerit në fabrikën e çimentos: 1, 3, 5.
E. thasë filtri për mullirin e çimentos: 1, 2.

Nëse ka ndonjë pyetje, mirëpresim të kontaktoni lirisht Zonel Filtech.


Koha e postimit: Dhjetor-23-2021