head_banner

Produkte të tjera

 • Spunbonded nonwoven filter cloth for pleated style filter cartridges production

  Pëlhurë filtri jo e thurur me gërshetim për prodhimin e fishekëve të filtrit të stilit të palosur

  Zonel Filtech ofron pëlhura jo të endura të lidhura me poliester me cilësi të mirë për aplikimin e filtrimit industrial.(media e fishekut të filtrit)

  Pëlhura e filtrit të lidhur me poliestër me modelin e projektuar të veçantë, e kombinuar me mjeshtërinë e mbështjelljes me lidhje 3D, e bëjnë pëlhurën e filtrit të lidhur me rrotullim nga Zonel Filtech me vetitë e përshkueshmërisë së mirë të ajrit;efikasitet i lartë i filtrit;ngurtësi e lartë dhe jo e lehtë për të ndryshuar formën pasi të jetë palosur;ngarkesa me grimca të mëdha dhe të qëndrueshme për aplikime të ndryshme industriale.Materialet jo të endura të poliestërve të lidhura të tjerrë nga Zonel Filtech mund të përfundojnë me membranë PTFE të laminuara, repelente ndaj ujit dhe vajit dhe të laminuara me letër alumini për anti-statikë dhe kështu me radhë për të përmbushur kërkesat e ndryshme nga kushte të ndryshme funksionimi.

  Përveç pëlhurës së filtrit të lidhur, Zonel Filtech ofron gjithashtu shtresën mbështetëse të membranës me cilësi të tingullit për fishekët e filtrit të tipit të palosur.

 • Flour meshes, plansifter sleeves, cleaner pads for flour mills

  Rrjeta mielli, mëngë planifikuese, jastëkë më të pastër për mullinjtë e miellit

  Zonel Filtech si një nga prodhuesit më profesionalë të materialeve të filtrit i cili është i pajisur me predha më të avancuara tezgjah-Sulzer dhe makineritë e trajtimit të përfundimit të cilat mund të ofrojnë gamën e plotë të rrjetave të miellit.Rrjetat e miellit nga Zonel Filtech me vetitë e përmasave të hapura të barabarta dhe të përpikta, rezistencës së lartë në tërheqje, madhësisë së qëndrueshme, rezistencës ndaj gërryerjes dhe materialeve ushqimore të lehta për t'u pastruar.

  Përveç rrjetave të miellit, Zonel Filtech ofron gjithashtu mëngët e hyrjes dhe daljes së planifikuesit.Mëngë planifikuese është adoptuar nga pëlhurat e filtrit poliestër, të kombinuara me unazat mbajtëse në mes, skajet e dyfishta me dizajn elastik aq sa më të përshtatshëm për instalim.Mëngët e planifikuesit për hyrje dhe dalje nga Zonel Filtech me vetitë e fleksibilitetit, rezistencës së lartë në tërheqje, miellit të frymëmarrjes, por pa rrjedhje, të lehtë instaluese dhe të qëndrueshme, madhësia e veçantë mund të personalizohet.

  Dhe Zonel Filtech ofron gjithashtu jastëkë pastrues planifikues / pambuk të pastër me cilësi të mirë, çdo ndihmë të nevojshme, mirëpritur të na kontaktoni!