head_banner

Produktet

Pëlhurë filtri me gjilpërë PPS/Ryton, qese filtri pluhuri PPS

Përshkrim i shkurtër:

PPS PPS (polifenilen sulfid, Ryton®, Procon®) është një nga materialet filtruese më të mira me vetitë rezistente ndaj temperaturës së lartë, anti-acid, anti-alkali, rezistent ndaj hidrolizës.Qeset e filtrit PPS përdoren kryesisht për pastrimin e ajrit të pluhurit që përfshijnë disa materiale acide ose alkali nën temperaturë të lartë, si p.sh.termocentralet vlon pastrimin e gazit rraskapitës, largimi i tymit nga inceneratorët e mbetjeve etj.

Zonel Filtech miratoi fibër PPS të klasës së parë me përpunimin e goditjes me gjilpërë të shëndoshë dhe trajtimin e sipërfaqes, trajtimin kimik, bën që qeset e filtrit të mund të plotësojnë kërkesat e ndryshme të filtrimit nga klientët në industri të ndryshme.

Zonel Filtech hulumtoi dhe zhvilloi llojin e ri të qeseve të filtrit PPS, pa membranë PTFE, mund të kontrollojë emetimin shumë më pak se 20 mg/Nm3 në të njëjtin raport ajër/leckë, rezistenca më e ulët të paktën 40% dhe ofron një efikasitet shumë të mirë, por ekonomik. zgjidhje për klientët tanë.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Pëlhurë filtri me gjilpërë PPS/Ryton/procon, qese për filtrin e pluhurit PPS

Prezantimi i përgjithshëm i pëlhurës së filtrit PPS:
PPS PPS (polifenileni sulfid, Ryton®, Procon®) është një nga materialet filtruese më të mira me vetitë rezistente ndaj temperaturës së lartë, rezistente ndaj acideve, anti-alkali, rezistente ndaj hidrolizës etj, qese filtri PPS përdoren kryesisht për largimin e ajrit të pluhurit i cili përfshijnë disa materiale acide ose alkali nën temperaturë të lartë, si p.sh. pastrimi i gazit të vlimeve të termocentraleve, largimi i tymit nga inceneratorët e mbetjeve, etj.

Zonel Filtech miratoi fibër PPS të klasës së parë (sulfidi i polifenilenit, Ryton®, Procon®) me përpunim me gjilpërë të imët dhe trajtim sipërfaqësor, trajtim kimik, etj, i bëjnë qeset e filtrit të qëndrueshëm dhe mund të plotësojnë kërkesat e ndryshme të filtrimit nga klientët në industri të ndryshme.

Zonel Filtech hulumtoi dhe zhvilloi llojin e ri të qeseve të filtrit PPS, pa membranë PTFE, mund të kontrollojë emetimin shumë më pak se 20 mg/Nm3, në të njëjtin raport ajër/leckë, rezistenca më e ulët të paktën 40%, mund të ndihmojë klientin të kurseni hapësirën e shtëpisë së çantës, kurseni fuqinë e pastrimit, gjithashtu mund të ndihmojë në zgjatjen e jetës së shërbimit të qeseve të filtrit.

Informacioni përkatës:
Pse të zgjidhni qeset e filtrit të pluhurit PPS për aplikimin e termocentraleve nga Zonel Filtech?

Produktet përkatëse:
Pëlhurë filtri me gjilpërë Nomex / Aramid dhe qese filtri

Specifikimi përkatës për shaminë e gjilpërës PPS

Materiali: fibër PPS (sulfidi i polifenilenit, Ryton®, Procon®), i mbështetur me PPS PPS (sulfid polifenileni, Ryton®, Procon®) scrim
Pesha:300~750g/m2
Temperatura e funksionimit: Vazhdon: ≤190℃;Majat: 220 ℃
Trajtimi i sipërfaqes në dispozicion: i lyer dhe me xham, i vendosur nxehtësie, banjë me pezullim PTFE, membranë PTFE, trajtim sipërfaqësor me madhësi mikro pore.
Ne mund t'i personalizojmë produktet sipas kërkesave të klientëve!

Karakteristikat e qeseve të filtrit të pluhurit PPS dhe shërbimet nga ZONEL FILTECH

1.me ekip teknik profesional, dizajn sipas kerkesave te klientit, performance e mire e garantuar.
2. Emision brenda kërkesave, rezistencë fillestare më e ulët, jo e lehtë për t'u bllokuar.
3. Do të ofrohet sugjerim operimi, jo i lehtë i thyer, i qëndrueshëm.
4. Të gjitha përmasat dhe trajtimi i përfunduar në dispozicion, dorëzimi i menjëhershëm.
5.Të gjithë ditën 24 orë ofrojnë shërbime pas shitjes dhe përgjigje më të shpejtë.

Aplikimet kryesore të qeseve të filtrit PPS

Qeset e filtrit PPS të furnizuara nga ZONEL FILTECH përdoren kryesisht për mbledhjen e pluhurit/heqjen e tymit për kaldaja me qymyr në termocentralet, impiantet e çimentos, impiantet e hekurit dhe çelikut, impiantet kimike, etj, gjithashtu për djegien e mbetjeve, furrën e koksit, furrën e çimento, procesi i tharjes kimike të procesit të pastrimit të gazrave të gripit etj.

Zona

ISO9001: 2015


  • E mëparshme:
  • Tjetër: