head_banner

Produktet

 • The filter fabrics for coal preparation plants/ Coal washing cloth

  Pëlhura filtri për fabrikat e përgatitjes së qymyrit/ Pëlhurë për larjen e qymyrit

  Sipas kërkesave nga impiantet e përgatitjes së qymyrit, Zonel Filtech u zhvillua disa lloje të pëlhurave filtri për procesin e larjes së thëngjillit në mënyrë që t'i ndihmonte ata të përqendrojnë llumin e qymyrit dhe të pastrojnë ujërat e zeza gjatë përpunimit të larjes së qymyrit, pëlhurat e filtrave nga Zonel Filtech për larja e qymyrit funksionon me vetitë e:
  1. Nën efikasitetin e caktuar të filtrit me përshkueshmëri të mirë ajri dhe uji, shumë i përshtatshëm për përqendrimin e hollë të qymyrit.
  2. Sipërfaqja e lëmuar, lirimi i lehtë i tortës, zvogëlon koston e mirëmbajtjes.
  3. Nuk është e lehtë për t'u bllokuar, kështu që ripërdoret pas larjes, jetëgjatësi më e gjatë.
  4. Materiali mund të personalizohet sipas kushteve të ndryshme të punës.

 • Spunbonded nonwoven filter cloth for pleated style filter cartridges production

  Pëlhurë filtri jo e thurur me gërshetim për prodhimin e fishekëve të filtrit të stilit të palosur

  Zonel Filtech ofron pëlhura jo të endura të lidhura me poliester me cilësi të mirë për aplikimin e filtrimit industrial.(media e fishekut të filtrit)

  Pëlhura e filtrit të lidhur me poliestër me modelin e projektuar të veçantë, e kombinuar me mjeshtërinë e mbështjelljes me lidhje 3D, e bëjnë pëlhurën e filtrit të lidhur me rrotullim nga Zonel Filtech me vetitë e përshkueshmërisë së mirë të ajrit;efikasitet i lartë i filtrit;ngurtësi e lartë dhe jo e lehtë për të ndryshuar formën pasi të jetë palosur;ngarkesa me grimca të mëdha dhe të qëndrueshme për aplikime të ndryshme industriale.Materialet jo të endura të poliestërve të lidhura të tjerrë nga Zonel Filtech mund të përfundojnë me membranë PTFE të laminuara, repelente ndaj ujit dhe vajit dhe të laminuara me letër alumini për anti-statikë dhe kështu me radhë për të përmbushur kërkesat e ndryshme nga kushte të ndryshme funksionimi.

  Përveç pëlhurës së filtrit të lidhur, Zonel Filtech ofron gjithashtu shtresën mbështetëse të membranës me cilësi të tingullit për fishekët e filtrit të tipit të palosur.

 • Flour meshes, plansifter sleeves, cleaner pads for flour mills

  Rrjeta mielli, mëngë planifikuese, jastëkë më të pastër për mullinjtë e miellit

  Zonel Filtech si një nga prodhuesit më profesionalë të materialeve të filtrit i cili është i pajisur me predha më të avancuara tezgjah-Sulzer dhe makineritë e trajtimit të përfundimit të cilat mund të ofrojnë gamën e plotë të rrjetave të miellit.Rrjetat e miellit nga Zonel Filtech me vetitë e përmasave të hapura të barabarta dhe të përpikta, rezistencës së lartë në tërheqje, madhësisë së qëndrueshme, rezistencës ndaj gërryerjes dhe materialeve ushqimore të lehta për t'u pastruar.

  Përveç rrjetave të miellit, Zonel Filtech ofron gjithashtu mëngët e hyrjes dhe daljes së planifikuesit.Mëngë planifikuese është adoptuar nga pëlhurat e filtrit poliestër, të kombinuara me unazat mbajtëse në mes, skajet e dyfishta me dizajn elastik aq sa më të përshtatshëm për instalim.Mëngët e planifikuesit për hyrje dhe dalje nga Zonel Filtech me vetitë e fleksibilitetit, rezistencës së lartë në tërheqje, miellit të frymëmarrjes, por pa rrjedhje, të lehtë instaluese dhe të qëndrueshme, madhësia e veçantë mund të personalizohet.

  Dhe Zonel Filtech ofron gjithashtu jastëkë pastrues planifikues / pambuk të pastër me cilësi të mirë, çdo ndihmë të nevojshme, mirëpritur të na kontaktoni!

 • Filter Presses

  Presionet e filtrit

  Përveç pëlhurave dhe shërbimit të presës së filtrit, Zonel Filtech gjithashtu mund të sugjerojë dhe furnizojë presat e filtrave sipas përmbajtjes së zgjidhjes dhe rrethanave të përpunimit të klientëve, në mënyrë që të arrihet performanca më e mirë e filtrimit, por investimi më ekonomik, presat e filtrit mund të jenë presa filtri me pllaka kornizë. Presja e filtrit të dhomës dhe presja e filtrit me membranë, e cila mund të projektohet në mënyrë totale automatike në mënyrë që të ketë mënyrën më të thjeshtë dhe kohën më të shkurtër të funksionimit.

  Veçanërisht në teknologjinë e diafragmës TPE, presa filtri nga Zonel me vetitë e qëndrueshme, të qëndrueshme, universalizuese dhe të përdorura gjerësisht në industri të ndryshme.

  Teknologjia e dhomës së filtrit të ndryshueshëm aplikohet gjerësisht në ndarjen e lëngjeve të ngurta në shumë industri si kimike, farmaci, miniera, etj., gjë që ndihmon në uljen e përmbajtjes së ujit të tortës së filtrit dhe përmirëson jashtëzakonisht efikasitetin e prodhimit për klientët tanë.

 • Filter fabrics for sugar plants/ Sugar industry filter cloth

  Pëlhura filtri për bimët e sheqerit/ Pëlhurë filtri për industrinë e sheqerit

  Kryesisht lëndët e para për prodhimin e sheqerit do të jenë kallam sheqeri dhe panxhari i sheqerit, sipas metodës së ndryshme të qartësimit, i cili mund të ndahet në sheqer të karbonizuar (gëlqere+CO2) dhe sheqer të sulfuruar (gëlqere+SO2), megjithëse sheqeri i karbonizuar është më kompleks. dhe kanë nevojë për shumë investime në makineri dhe qartësues, por parimi i përgjithshëm i përpunimit dhe procedurat janë të ngjashme.
  Dhe procesi i filtrimit do të kërkohet për koncentrimin e llumit të sheqerit pas sqarimit, filtrimin e lëngut të sheqerit (pas futjes së CO2), pastrimin e shurupit, përpunimin e kristalit të deujit (filtrat e centrifugës) dhe përpunimin e ujërave të zeza, si dhe uji për larjen e kallam sheqerit dhe panxharit të sheqerit. përpunimi, përpunimi i pëlhurës së filtrit, përpunimi i ujit të larjes, përpunimi i sedimenteve, etj. Makina e filtrit mund të jetë presa filtri, filtri me rrip vakumi, filtër kazani vakum, filtra centrifugues etj.
  Zonel Filtech është eksperti më i mirë që mund të ofrojë zgjidhjet e plota për përpunimin e filtrit për bimët e sheqerit, çdo ndihmë e nevojshme, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni!

 • PTFE needle felt filter cloth & PTFE filter bag

  Pëlhurë filtri me gjilpërë PTFE & qese filtri PTFE

  PTFE (politetrafluoretihilen) i njohur gjithashtu si Teflon që trajtohet gjithmonë si MBRETI i plastikës për shkak të vetive të rezistencës ndaj temperaturës së lartë (maksimumi mund të qëndrojë 280 gradë C), rezistencës ndaj korrozionit (i përshtatshëm për PH1~14), jetëgjatësisë më të gjatë shërbimi, jo - ngjitëse, etj. Pra, fibra PTFE është një lëndë e parë e lindur e shkëlqyer për prodhimin industrial të pëlhurave të filtrit.Pëlhura e filtrit PTFE (leckë me filtër teflon) nga Zonel Filtech që ofron kryesisht është pëlhurë filtri me gjilpërë PTFE (leckë filtri me gjilpërë teflon) si dhe pëlhura e endur e filtrit PTFE.
  Zonel Filtech miratoi klasën e parë 100%.Fije PTFE (teflon) dhe fije e fije PTFE, më pas gjilpëra e shpuar mirë në shami, pas trajtimit special të përfundimit, pëlhura e filtrit me gjilpërë Teflon (material filtri politetrafluoretihilen) mund të përdoret gjerësisht në raste të ndryshme industriale për mbledhjen e pluhurit (çantë e filtrit të pluhurit PTFE) dhe filtrim të lëngshëm (PTFE / mikron Teflon qese filtri i vlerësuar).
  Zonel Filtech mund të furnizojë të dy rrotullat e pëlhurës së filtrit PTFE (gjilpërë PTFE për grumbullimin e pluhurit dhe pëlhurë filtri të lëngshëm PTFE / pëlhurë filtri PTFE me vlerësim mikron) dhe qeset e gatshme të filtrit PTFE (çanta filtri Teflon).

 • Polyester filter bags, polyester needle felt filter cloth for dust filter bags production

  Qese filtri poliesteri, pëlhurë filtri me gjilpërë poliester për prodhimin e qeseve të filtrit të pluhurit

  Pëlhurë filtri e pa endur me gjilpërë me gjilpërë (PET, terilen) me vetitë e rezistencës së lartë në tërheqje, rezistencës super ndaj gërryerjes, rezistencës së mirë ndaj acideve, kategorisë ushqimore, një nga materialet filtri më ekonomike që përdoret gjerësisht në aplikime të ndryshme industriale për grumbullimin e pluhurit përdorimi (leckë e filtrit të pluhurit për prodhimin e qeseve të filtrit të pluhurit).

  Zonel Filtech me ekipin më me përvojë dhe më të aftë, zotëron linjat moderne të goditjes së gjilpërave të kombinuara me lëndët e para të klasit të parë, e bëjnë pëlhurën e filtrit me gjilpërë poliester nga Zonel me përshkueshmëri dhe trashësi të barabartë ajri, rezistencë të lartë në tërheqje, sipërfaqe të lëmuar dhe çlirim të lehtë. tortë pluhuri, e qëndrueshme.

  Sipas rrethanave të ndryshme të punës dhe kërkesave të shkarkimeve, pëlhura e filtrit poliestër mund të zgjedhë trajtime të ndryshme përfundimi, të tilla si repelent uji dhe vaji, banjë me pezullim PTFE, membranë PTFE e laminuar, rezistente ndaj zjarrit etj., në mënyrë që të bëjë këto lecka filtri për mbledhjen e pluhurit performanca perfekte e filtrimit.

 • Fiber glass needle felt filter cloth/ Filter glass filter bag

  Pëlhurë filtri me gjilpërë me fibër qelqi/ Qese filtri prej xhami

  Falë qeseve të filtrit me fibra kimike rezistente ndaj temperaturës së lartë gjithmonë me çmime jashtëzakonisht të larta që është barrë e rëndë për operatorët DC pa dyshim për çdo ndryshim.Për të marrë një lloj qese filtri rezistente ndaj temperaturës së lartë, por me kosto më të ulët, bëheni kërkesat e realitetit nga tregu i filtrimit, dhe fibra xhami është zgjedhja e parë.

  Pëlhura e filtrit me gjilpërë me fibër qelqi nga Zonel Filtech adoptoi 100% fibër qelqi, me një goditje të shëndoshë me gjilpërë dhe trajtim përfundimtar, qeset e filtrit me fibër xhami mund të përdoren në disa raste me temperaturë jashtëzakonisht të lartë për mbledhjen e pluhurit.

  Për të kapërcyer disavantazhet e rezistencës së dobët kohezive, të dobët në palosje të shamisë me fibër qelqi, ZONEL zhvilloi shaminë e përzier me fibër qelqi (të ngjashme me shaminë e gjilpërës FMS ose qeskën e filtrit FMS), këto materiale filtri jo të endura prej qelqi me fibër tashmë me një kohë të gjatë testimi, në ditët e sotme përdoren gjerësisht për shumë aplikime, si çimento, metalurgji, miniera, kimike, termocentrale etj.

 • Anti-static needle felt filter cloth/ Anti-Static dust filter bags

  Pëlhurë filtri anti-statike me gjilpërë/ Qese filtri kundër pluhurit

  Pëlhurat e filtrit antistatikë nga Zonel Filtech janë projektuar për grumbullimin e pluhurit (çantat e filtrave antistatike të pluhurit) me rastin e ajrit të pluhurit me disa materiale të ndezshme ose shpërthyese, si pluhuri i miellit, pluhuri i aluminit, pluhuri i qymyrit dhe pak pluhur shpërthyes. materiale në industri si kimike etj.

  Siç e dimë, kur densiteti i pluhurit të ndezshëm në një pikë të caktuar, një shkëndijë e vogël mund të shkaktojë shpërthim dhe zjarr, kështu që kur projektojmë materialet e filtrit të cilat duhet t'i marrin në konsideratë.

  Zonel Filtech është projektuar në serinë e leckës së filtrit të gjilpërës anti-statike sipas aplikacioneve të ndryshme.Përfshi shaminë e gjilpërës antistatike me vijë teli, shaminë kundër gjilpërës antistatike me vijë katrore, leckë filtri me gjilpërë të përzier me fibra përçuese (përfshi leckë filtri me gjilpërë të përzier me fibër SS, leckë filtri me gjilpërë antistatike poliestër përçues të modifikuar), etj. Ne ofrojmë të dyja rrotullat e leckës antistatike dhe qeset e gatshme të filtrit antistatik, çdo ndihmë e nevojshme, mirëpresim të kontaktoni Zonel Filtech!

 • Homo-polymer acrylic needle felt / Acrylic needle felt / polyacrylonitrile/PAN needle felt filter cloth and filter bags

  Pëlhurë me gjilpërë me gjilpërë homo-polimer / Femër me gjilpërë akrilike / poliakrilonitrile/PAN pëlhurë filtri me gjilpërë dhe qese filtri

  Femër me gjilpërë akrilike homo-polimer / Femër me gjilpërë akrilike / gjilpërë poliakrilonitrile (leckë filtri me gjilpërë PAN) e njohur për performancën e saj të rezistencës ndaj hidrolizës, ZONEL FILTECH hulumtoi dhe zhvilloi leckën speciale të filtrit PAN për mbledhjen e pluhurit.

  Fibra akrilike me përmasa të personalizuara pasi gjilpëra është futur në shami, për të pasur një performancë të përsosur në filtrim, sipërfaqja do të trajtohet me ujë dhe vaj vaji ose me membranë PTFE të laminuar, në mënyrë që qeset e filtrit të mos bllokohen dhe të reduktohen emetimi i pluhurit, në mënyrë që të zgjasë jetën e shërbimit të qeseve të filtrit.

  Qeset e filtrit të pluhurit akrilik nga Zonel Filtech do të adoptojnë unazat e sipërme SS 304 me fillin e qepjes PTFE të trajtuar mirë, kështu që performanca e mirë do të garantohet, çdo ndihmë e nevojshme nga Zonel Filtech, mirë se vini të na kontaktoni!

 • Aramid/Nomex needle felt filter cloth/ Nomex dust filter bags

  Pëlhurë filtri me gjilpërë Aramid/Nomex/ Qese për filtrin e pluhurit Nomex

  Fibra Aramid/Fibra Meta-Aramid për prodhimin e pëlhurës së filtrit të gjilpërës e quajtur gjithashtu fibra Aramid 1313 në Kinë, dhe Nomex® është një lloj i fibrave aramid të prodhuar nga Dupont®.

  Zonel Filtech adopton fibrën aramidike super cilësore dhe gërvishtjen, më pas gjilpëra i goditi mirë në shami, pas trajtimit të përfundimit të tingullit, si p.sh. këndimi, kalenderimi, vendosja e nxehtësisë,rezistent ndaj ujit dhe vajit, Me membranë PTFE e laminuardhe kështu me radhë, në mënyrë që të bëjë leckën e filtrit me vetitë e rezistencës më të lartë në tërheqje, rezistencës ndaj gërryerjes, emetimit më të ulët, të përshtatshme për pastrimin e ajrit të pluhurit ngjitës/me lagështi të lartë, pastrim të lehtë, tkurrje më të ulët të nxehtësisë, etj.

  Qeset e filtrit Aramid (Nomex) që funksionojnë kryesisht në shtëpinë e filtrit të qeseve me temperaturë midis 130 ~ 220 gradë C, vlerë e përshtatshme PH midis 5 ~ 9, e përdorur gjerësisht në industrinë e çelikut, industrinë e zezë të karbonit, industrinë e materialeve të ndërtimit (fabrikat e çimentos, stacioni i përzierjes së asfaltit, etj) dhe industria e energjisë, etj.

 • Low-Medium Temperature Dust Filter Material

  Materiali i filtrit të pluhurit me temperaturë të ulët-mesatare

  Media filtri me temperaturë të ulët-mesatare nga Zonel Filtech i cili është një seri materialesh filtri me gjilpërë për grumbullimin e pluhurit.Seria është e përshtatshme për rrethanat e funksionimit me temperaturë të vazhdueshme jo më të madhe se 130 gradë celsius dhe temperaturë maksimale të çastit jo më shumë se 150 gradë celsius, gjatë zonës së temperaturës, Zonel Filtech mund t'ju ndihmojë të përcaktoni materialin më të përshtatshëm të filtrit për filtrin tuaj të qeseve të pluhurit. shtëpitë.

  Zonel Filtech mund të ofrojë si rrotulla pëlhure filtri me gjilpërë dhe çanta filtri të gatshme, materiali përfshin:
  Pëlhurë filtri me gjilpërë poliester dhe qese filtri me trajtime të ndryshme përfundimi;
  Pëlhurë filtri me gjilpërë antistatike poliestër dhe qese filtri me trajtime të ndryshme përfundimi;
  Pëlhurë filtri me gjilpërë akrilike dhe qese filtri me trajtime të ndryshme përfundimi.

  Çdo ndihmë e nevojshme nga Zonel Filtech, thjesht mos ngurroni të dërgoni kërkesën.