banner1-1
banner3-3
banner2-2

Kategori

Zonel Enterprises diwangun ku Zonel Filtech sareng Zonel Plastic

  • sadayana

proyék urang

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • According to the actual situation of each customer (investment costs, plant conditions, material characteristics, product formula, etc...

    Adat

    Numutkeun kaayaan sabenerna unggal customer (biaya investasi, kaayaan tutuwuhan, ciri bahan, rumus produk, jsb ...

  • The company has a number of high-level management and a lot of skilled and well-researched design team...

    Tim

    Pausahaan ngabogaan sajumlah manajemén-tingkat tinggi jeung loba terampil sarta well-researched tim desain ...

  • Strong recognition makes us stand out in the industry

    Strategi urang

    pangakuan kuat ngajadikeun urang nangtung kaluar di industri

tentang Kami
company_img

Perusahaan Zonel diwangun ku Zonel Filtech sareng Zonel Plastic, usaha kalebet solusi filtrasi (Mesin Filter sareng Bahan Filter) sareng produk plastik (mesin monofilamén & extruding, film PVB).

nempo leuwih