head_banner

Produk

Cartridge Debu kolektor

pedaran pondok:

Kolektor lebu kartrij kalayan sipat maju tina ukuran alit, volume aliran hawa ageung, efisiensi saringan anu luhur, investasi alit anu seueur dianggo seueur kali industri pikeun ngumpulkeun lebu.

Zonel Filtech tiasa nyayogikeun kolektor lebu kartrij saringan anu dipasang serong, kolektor lebu kartrij saringan dipasang vertikal, kolektor debu portabel, kolektor lebu silo, jsb.

Di sagigireun mesin filter lebu, Zonel Filtech ogé nyadiakeun cartridges filter ngagantian pikeun cartridge collector lebu pikeun duanana dijieun Zonel na OEMs séjén, sarta ukuran husus sarta pamakéan cartridge filter bisa ngaropéa.

Wilujeng sumping di cooperate kalawan Zonel Filtech!
(Kumaha carana milih kolektor lebu cartridge cocog?)


Rincian produk

Tag produk

Serong Masang Cartridge Debu kolektor


Bubuka umum ngeunaan serong masang filter cartridge kolektor debu:
The serong masang filter cartridge kalawan arah aliran hawa lebu ti luhur sisi ka ukuran handap, anu bisa mantuan pikeun ngabersihan cartridges filter sangkan nyieun collector lebu cartridge tetep lalawanan handap.
The serong masang lebu collector cartridge filter (kering lebu collector) bisa mantuan pikeun purify hawa lebu pikeun loba wewengkon industri, kaasup processing kimiawi, mineral, blasting, las, motong plasma, penanganan bubuk garing, sarta pagawean logam (polishing, motong, jsb ) ngan sababaraha ngaran.
The cartridge collector lebu kalawan sistem beberesih pulsa (pulse cartridge dust collector) mibanda sipat ongkos handap, gampang pikeun masang jeung perawatan, sarta husus hadé pikeun sababaraha dénsitas handap ngamurnikeun hawa lebu.

Sipat serong masang kolektor lebu industri ti Zonel Filtech:
1.With desain struktur modular, pangiriman gampang tur masang.
2.All mesin bakal diuji lengkep saméméh pangiriman.
3.The struktur dioptimalkeun ngajadikeun mesin ngeusian spasi pisan leutik.
4.The saringan bisa ngaropéa nurutkeun eusi hawa lebu béda.
5.The efisiensi filter leuwih ti 99,9%, kalawan hirup layanan deui.
6.The ngagantian cartridges filter bisa dirobah di luar mesin, kalawan kaayaan kerja aman.

Aplikasi:
Bengkel peledakan pasir, bengkel polishing, bengkel las, bengkel pemotongan plasma / laser, pabrik farmasi, pabrik pangolahan pangan, pabrik kimia, pertambangan, pabrik semén, pabrik pangolahan plastik, bengkel keramik, pabrik pangolahan karbon hideung, jsb.
Urang bisa ngaropea perumahan kantong filter nurutkeun bahan dibikeun.

Parameter has pikeun Kolektor Debu Cartridge Pamasangan Oblique:

Pamasangan vertikal kolektor debu cartridge


Bubuka umum tina pamasangan vertikal kolektor lebu cartridge:
Kolektor lebu cartridge pamasangan nangtung sapertos biasa dirancang pikeun sababaraha industri anu hawa lebu kalayan eusi lebu anu luhur, sedengkeun kalayan laju saringan anu luhur / rasio lawon hawa, jalan hawa anu dirarancang khusus ngajantenkeun saringan kalayan kaayaan operasi anu sampurna.Kartrid saringan anu dipasang nangtung bakal ngabantosan pikeun ngabéréskeun masalah ngabersihkeun, ogé tiasa ngahindarkeun serelek lebu tina saringan di luhur ku kituna ngajamin saringan bumi salawasna kalayan résistansi anu langkung handap sareng ningkatkeun umur jasa.

Sipat pamasangan vertikal kolektor debu cartridge:
1.Suitable pikeun kaayaan eusi lebu luhur, kalawan speed filter luhur.
2.Can nyingkahan serelek lebu ti filter luhur lamun dibandingkeun jeung serong masang saringan cartridge.
3.Special ngarancang jalan hawa mantuan nyieun partikel badag lungsur ka Hopper nu langsung.
4.With pitulung lalawanan handap pikeun manjangkeun umur jasa tina cartridges filter.
5.With sistem purging pulsa jet dirancang optimal sangkan karya bersih gampang tur sampurna.
6.Can ngarancang nurutkeun sarat customer.
7. Pangiriman gancang.

Aplikasi:
Pamrosésan logam, pertambangan, industri semén, industri keramik, industri karbon hideung, industri farmasi, pabrik kimia, industri metalurgi, industri semprot hawa panas, industri karét, industri batré, pabrik Pergaulan, sarta acara processing bubuk lianna, jsb.

Parameter has tina pamasangan vertikal kolektor lebu cartridge:

Silo Debu kolektor


Pendahuluan umum:
Semén silo kolektor lebu luhur disebut oge silo kolektor lebu, semén silo kolektor lebu, silo luhur silo venting saringan, jsb, nu keur ngumpulkeun lebu salila karya keusikan silo.
The semén silo kolektor lebu luhur ieu digabungkeun jeung tank filter, kantong filter / cartridges filter, kantong hawa, valves jet pulsa solenoid, Hopper jeung kipas anu pilihan nurutkeun kaayaan operasi.

Sipat kolektor debu silo ti Zonel Filtech:
Desain 1.Modular, instalasi gancang.
Ukuran 2.Small, aliran badag, solusi ekonomis pikeun kempelan lebu silo.
3.PLC kontrol, pulsa jet purging, operasi gampang tur hirup layanan panjang.
4.Can ngarancang nurutkeun sarat klien urang.

Portabel Filter Cartridge Debu kolektor


Pendahuluan umum:
Kolektor lebu portabel biasana dilengkepan pikeun kaayaan anu lebu nyababkeun posisi henteu ngalereskeun atanapi titik lebu samentawis pikeun ngumpulkeun lebu sareng ngaleungitkeun haseup.
Kolektor lebu dimodulasi, dipasang kartrid saringan lebu efisiensi tinggi di jero, kalayan sistem ngabersihkeun diri sareng pipa nyeuseup lebu.
Kolektor lebu kartrij saringan kalayan ukuran anu alit sareng kastor, tiasa ngalih kalayan gampang dumasar kana sarat.

sipat:
1.Easy pikeun mindahkeun, bisa ngumpulkeun lebu dina posisi béda gampang.
2.Suitable pikeun sababaraha kempelan fume rupa, kayaning las fume;ogé cocog pikeun sababaraha kumpulan partikel badag.
3.Installed nu cartridge filter efisiensi tinggi, efisiensi filter leuwih ti 99%, hirup jasa tina cartridge leuwih ti 1 taun, pangropéa gampang.
4.With sistem timer bersih, gampang purging nu cartridges filter.
5.With rak jeung pipa nyeuseup lebu fléksibel, panjangna bisa ngaropéa nurutkeun sarat klien urang.
6.With switch blower hawa, purging switch, switch darurat, operasi aman tur stable.7.The cartridge filter lebu install na uninstall gampang;gauge tekanan dipasang dina panel, ngawas kaayaan operasi timely.

Aplikasi:
Utamana maénkeun peran salaku Welding gawe toko lebu collector, polishing tutuwuhan lebu collector, industri pangan collector lebu, pabrik farmasi collector lebu, posisi packing tina powders collector lebu jeung kasempetan séjén kudu purify hawa lebu.


  • saméméhna:
  • Teras: