head_banner

Warta

Dina kaayaan ékonomi ayeuna, sadaya industri di sakumna dunya nyanghareupan tangtangan gedé anu ngahémat énergi sareng ngirangan émisi, industri semén salaku salah sahiji sumber hawa lebu utama salawasna dina jalan milarian solusi filtrasi anu langkung saé, anu ngabantosan pikeun urang pikeun meunangkeun lingkungan alus, ogé bisa ngumpulkeun loba lebu semén jeung ngahemat loba biaya.

Di sagigireun desain kantong filter imah industri pikeun tutuwuhan semén, kantong filter lebu semén salaku bagian konci perumahan kantong filter salawasna maénkeun peran badag pikeun pangropéa sapopoé di pabrik semén, jadi kumaha carana milih kantong filter cocog pikeun semén. produksi nu kalawan harga paling kalapa tapi kinerja alus teuing penting pisan!

Pikeun unggal tatangkalan semén, ampir sagalana prosedur produksi bakal nyieun loba hawa lebu, sarta kantong filter imah pikeun prosedur béda bisa béda, nu kantong filter perumahan utamana lokasina di:
Bengkel nyiapkeun tuangeun atah (kantong saringan tuangeun atah semén), pabrik batubara (kantong saringan pabrik batubara), buntut sareng sirah kiln (kantong saringan kiln semén), bypass alkali (kantong saringan udara debu bypass), lokasi cooler klinker (cooker klinker. kantong saringan), pabrik semén (kantong saringan pabrik semén), bengkel packing (kantong saringan packing semén), jsb.

Zonel Filtech salaku salah sahiji pabrik kantong filter semén paling profésional sarta dedicated dina kantong filter semén salila sababaraha taun, urang bisa nyadiakeun rentang pinuh kantong filter lebu pikeun kempelan lebu semén, sagigireun kantong filter kaayaan normal, ogé kaasup kiln semén suhu luhur. tas filter lalawanan (tas filter Nomex, kantong filter kaca serat pikeun kiln semén, jsb), utamana saperti kieu:
cement filter bags
Prosedur anu béda sareng kantong saringan anu béda pikeun pilihan utamina sapertos kieu:
A. kantong filter pikeun kiln-/ngagiling atah di pabrik semén: 1, 3, 4, 5, 6, 7.
B. kantong filter pikeun bypass alkali dina tutuwuhan semén: 5, 6, 7, atawa sababaraha blended.
C. kantong filter pikeun ngagiling batubara di pabrik semén: 2, 8 kalawan antistatic.
D. kantong filter pikeun clinker cooler di pabrik semén: 1, 3, 5.
E. kantong filter pikeun ngagiling finish semén: 1, 2.

Upami aya patarosan, wilujeng sumping ngahubungi Zonel Filtech sacara bébas.


waktos pos: Dec-23-2021