head_banner

Babagan Kita

Babagan Zonel Filtech

factory

Perusahaan Zonel kalebu Zonel Filtech lan Zonel Plastic, bisnis kalebu solusi filtrasi (Mesin Filter lan Bahan Filter) lan produk industri plastik (mesin monofilamen & extruding, film PVB).

Zonel Filtech minangka salah sawijining pabrikan paling profesional lan paling canggih sing duwe spesialisasi ing R&D solusi kanggo pamisahan cair-padat lan pamisahan udara-padhet uga solusi geser udara wiwit taun 2008, perusahaan nawakake filtrasi sing paling ekonomis nanging efektif. solusi kanggo klien kita meh ing kabeh jinis industri.

Perusahaan sing duwe staf luwih saka 220, digabungake karo kantor manajemen, departemen R&D teknis, departemen penjualan, departemen produksi, departemen tuku, departemen instalasi lan konstruksi, sawise departemen sales supaya bisa ngatasi kabeh masalah sing bisa ditindakake para klien.

Wiwit
Staff
Kualitas
%

Departemen produksi digabungake karo 5 lokakarya khusus: kalebu workshop omah Filter stainless steel, Penagih bledug lan workshop kartrij Filter bledug, kain Filter lan tas Filter workshop, workshop kain geser online lan workshop cartridge Filter Cairan, kang madegé Zonel Filtech kanggo ngrampungake masalah kanggo para pelanggan kanthi sistematis.

Produk filtrasi saka Zonel Filtech diwenehake menyang luwih saka 40 negara ing donya, sing akeh digunakake ing industri metalurgi, industri energi, industri pertambangan, industri kimia, industri bahan bangunan, industri karet, industri pangolahan kayu, industri pangolahan plastik, panganan. & industri minuman, industri farmasi, industri pangolahan mekanik lan industri khusus liyane kanggo mbantu para klien ngatasi masalah babagan konsentrasi / perawatan banyu limbah lan ngontrol polusi udara.

Sembarang bantuan sing dibutuhake ing saringan, welcome kanggo hubungi Zonel Filtech!

Apa iku ZONEL?

Z

Zero, prestasi kepungkur wis kepungkur, kita bakal tetep sikap paling positif kanggo bisa saka nol, sinau tansah, seeking tansah, inovatif tansah.

O

Optimization, Optimization iku apa kita nguber.

N

Perlu, kita mung menehi saran sing dibutuhake kanggo klien lan menehi solusi sing paling ekonomis.

E

Efisiensi, efisiensi minangka gaya kerja kita, mesthi golek solusi sing paling apik kanggo klien ing wektu sing paling cendhak.

L

Ayo, kita tansah ngadeg karo klien kita lan mikir kabeh kanggo wong-wong mau.