head_banner

За нас

За Zonel Filtech

factory

Претпријатијата Zonel се состојат од Zonel Filtech и Zonel Plastic, бизнисот што вклучува решенија за филтрирање (Машини за филтрирање и материјали за филтрирање) и производи од индустријата за пластика (монофиламенти и машини за екструдирање, PVB филмови).

Zonel Filtech како еден од најпрофесионалните и најсовремените производители, специјализиран за истражување и развој, решенијата за сепарација течност-цврсти и раздвојување воздух-цврсти, како и решенијата за лизгачки воздух од 2008 година, компанијата нуди најекономична, но ефикасна филтрација. решенија за нашите клиенти речиси во сите видови индустрии.

Компанијата со персонал над 220, комбинирана со канцеларија за управување, технички оддел за истражување и развој, оддел за продажба, оддел за производство, оддел за набавка, оддел за инсталација и градба, оддел за по продажба за да се реши секој можен проблем за нашите клиенти.

Бидејќи
Персонал
Квалитет
%

Одделот за производство комбиниран со 5 специјални работилници: вклучува работилница за куќиште за филтри од не'рѓосувачки челик, работилница за собирачи на прашина и касети за филтри за прашина, работилница за ткаенина за филтри и филтер кеси, работилница за ткаенини со воздушни лизгалки и работилница за касети за течни филтри, што е основа на Zonel Filtech за систематски ги решаваме проблемите за нашите клиенти.

Производите за филтрирање од Zonel Filtech беа доставени во повеќе од 40 земји во светот, кои се широко користени во металуршката индустрија, енергетската индустрија, рударската индустрија, хемиската индустрија, индустријата за градежни материјали, индустријата за гума, индустријата за преработка на дрво, индустријата за преработка на пластика, храната и индустрии за пијалоци, фармацевтски индустрии, индустрии за механичко преработување и други специфични индустрии за да им помогнат на нашите клиенти да ги решат нивните проблеми со концентрирање / третман на отпадни води и контрола на загадувањето на воздухот.

Секоја потребна помош за филтрите, добредојдовте да контактирате со Zonel Filtech!

Што е ЗОНЕЛ?

Z

Нула, минатото достигнување е минато, ќе го задржиме најпозитивниот став кон работата од нула, секогаш учиме, бараме секогаш, секогаш иновативно.

O

Оптимизација, оптимизацијата е она што ние го следиме.

N

Неопходно, ние ги нудиме само потребните предлози на нашиот клиент и нудиме најекономични решенија.

E

Ефикасност, ефикасноста е нашиот стил на работа, секогаш наоѓајте го најдоброто решение за клиентите во најкус рок.

L

Ајде, ние секогаш стоиме со нашите клиенти и мислиме се за нив.