head_banner

Rreth Nesh

Rreth Zonel Filtech

factory

Ndërmarrjet Zonel përbëhen nga Zonel Filtech dhe Zonel Plastic, biznesi duke përfshirë zgjidhjet e filtrimit (Makinat e Filterit dhe Materialet e Filtrave) dhe produktet e industrisë së plastikës (makinat monofilament & ekstrudues, filmat PVB).

Zonel Filtech si një nga prodhuesit më profesionistë dhe më të avancuar i cili ishte i specializuar në R&D zgjidhjet për ndarjen e lëngjeve të ngurtë dhe ndarjen ajër-ngurtë si dhe zgjidhjet e rrëshqitjes së ajrit që nga viti 2008, kompania ofron filtrimin më ekonomik por efektiv. zgjidhje për klientët tanë pothuajse në të gjitha llojet e industrive.

Kompania me staf mbi 220, e kombinuar me zyrën e menaxhimit, departamentin teknik të R&D, departamentin e shitjeve, departamentin e prodhimit, departamentin e blerjeve, departamentin e instalimit dhe ndërtimit, departamentin pas shitjes për të zgjidhur çdo problem të mundshëm për klientët tanë.

Që nga viti
Stafi
Cilësia
%

Departamenti i prodhimit i kombinuar me 5 punishte speciale: përfshin punëtorinë e strehimit të filtrit të çelikut të pandryshkshëm, punëtorinë e grumbulluesve të pluhurit dhe fishekëve të filtrit të pluhurit, punëtorinë e pëlhurave të filtrave dhe qeseve të filtrit, punëtorinë e pëlhurave të rrëshqitjes së ajrit dhe punëtorinë e fishekëve të filtrave të lëngshëm, e cila është themeli i Zonel Filtech për të zgjidhin problemet për klientët tanë në mënyrë sistematike.

Produktet e filtrimit nga Zonel Filtech u furnizuan në më shumë se 40 vende të botës, të cilat përdoren gjerësisht në industritë e metalurgjisë, industrinë e energjisë, industrinë e minierave, industrinë kimike, industrinë e materialeve të ndërtimit, industrinë e gomës, industrinë e përpunimit të drurit, industrinë e përpunimit të plastikës, ushqimin. & Industritë e pijeve, industritë farmaceutike, industritë e përpunimit mekanik dhe industri të tjera specifike për të ndihmuar klientët tanë të zgjidhin problemet e tyre në përqendrimin / trajtimin e ujërave të zeza dhe kontrollin e ndotjes së ajrit.

Çdo ndihmë e nevojshme për filtrat, mirë se vini të kontaktoni Zonel Filtech!

Çfarë është ZONEL?

Z

Zero, arritja e kaluar është e kaluar, ne do të mbajmë qëndrimin më pozitiv ndaj punës nga zero, duke mësuar gjithmonë, duke kërkuar gjithmonë, gjithmonë inovativ.

O

Optimizimi, Optimizimi është ajo që ne ndjekim.

N

E domosdoshme, ne ofrojmë vetëm sugjerimet e nevojshme për klientin tonë dhe ofrojmë zgjidhjet më ekonomike.

E

Efikasiteti, efikasiteti është stili ynë i punës, gjithmonë gjeni zgjidhjen më të mirë për klientët në kohën më të shkurtër.

L

Le të qëndrojmë gjithmonë me klientët tanë dhe të mendojmë të gjithë për ta.