head_banner

Tentang Kami

Ngeunaan Zonel Filtech

factory

Perusahaan Zonel diwangun ku Zonel Filtech sareng Zonel Plastic, usaha kalebet solusi filtrasi (Mesin Filter sareng Bahan Saringan) sareng produk industri plastik (monofilamén & mesin extruding, film PVB).

Zonel Filtech salaku salah sahiji pabrik anu paling profésional sareng terdepan anu khusus dina R&D solusi pikeun pamisahan cair-padet sareng pamisahan hawa-padet ogé solusi slide hawa ti saprak 2008, perusahaan nawiskeun filtrasi anu paling ekonomis tapi efektif. solusi pikeun klien kami ampir dina sagala jinis industri.

Pausahaan jeung staf leuwih 220, digabungkeun jeung kantor manajemén, teknis R&D departemén, departemén jualan, departemén produksi, departemén dibeuli, instalasi jeung konstruksi departemén, sanggeus departemén jualan ku kituna pikeun ngajawab unggal masalah mungkin keur klien kami.

Kusabab
Pagawe
Kualitas
%

Departemen produksi digabungkeun jeung 5 bengkel husus: kaasup nu stainless steel filter perumahan workshop, collector lebu jeung workshop cartridge filter lebu, lawon filter jeung tas filter workshop, hawa slide lawon workshop jeung workshop cartridge filter cair, nu pondasi Zonel Filtech pikeun ngajawab masalah pikeun konsumén urang sacara sistematis.

Produk filtrasi ti Zonel Filtech disayogikeun ka langkung ti 40 nagara di dunya, anu seueur dianggo dina industri metalurgi, industri energi, industri pertambangan, industri kimia, industri bahan wangunan, industri karét, industri pangolahan kai, industri pangolahan plastik, industri pangan. & industri inuman, industri farmasi, industri pangolahan mékanis jeung industri husus sejenna pikeun mantuan klien kami pikeun ngajawab masalah maranéhanana dina konsentrasi / perlakuan cai runtah jeung kontrol polusi hawa.

Sagala pitulung diperlukeun dina saringan, wilujeng sumping ngahubungan Zonel Filtech!

Naon ZONEL?

Z

Nol, prestasi kaliwat geus kaliwat, urang bakal tetep sikep paling positif pikeun digawé ti enol, diajar salawasna, néangan salawasna, inovatif salawasna.

O

Optimasi, Optimasi mangrupikeun anu urang ngudag.

N

Diperyogikeun, kami ngan ukur nawiskeun bongbolongan anu diperyogikeun ka klien kami sareng nawiskeun solusi anu paling ekonomis.

E

Efisiensi, efisiensi nyaéta gaya kerja urang, sok milarian solusi anu pangsaéna pikeun klien dina waktos anu paling pondok.

L

Hayu urang, urang salawasna nangtung kalawan klien kami sarta pikir sadayana pikeun aranjeunna.