head_banner

Warta

Sakumaha urang terang, pikeun milih lawon saringan anu cocog, urang kedah ngagabungkeun data solusi sareng lawon saringan.

Lamun dénsitas lawon filter teuing tinggi, nu bisa ngabalukarkeun kaluaran kirang na pangaruh kapasitas filter pencét, éta bisa ngakibatkeun teu meunang jajan filter kalawan eusi Uap tangtu dina waktu nu tangtu, sababaraha malah teu bisa meunang. jajan jeung salawasna jadi kaayaan slurry.

Lamun dénsitas lawon filter teuing low, nu bisa ngabalukarkeun masalah bocor tangtu.

Bari lamun urang milih lawon filter cocog, tapi naha sakumaha biasa filtrate masih kotor di awal nalika urang ngaganti lawon filter anyar?Jeung fenomena ieu loba kajadian utamana pikeun sababaraha perlakuan solusi partikel rupa.

Éta sabab dina tahap kahiji, bahan saringan ngan ukur tiasa ngumpulkeun partikel anu ukuranana langkung ageung tibatan ukuran kabukana, janten partikel anu langkung alit bakal ngaliwat sareng filtrate na kotor, anu kedah dipulangkeun deui ka tuangeun.

Tapi lamun beuki loba partikel dikumpulkeun, bakal aya lapisan jajan antara solusi fed anyar jeung lawon filter nu bisa mantuan pikeun filtration, fenomena ieu kami disebut filtration sasak atawa filtration jajan.Sanggeus waktu anu singget, filtrate bakal ngabersihan, salawasna bisa meunang jajan filter ditangtoskeun sakumaha dipénta.

Inpormasi anu langkung seueur anu dipikabutuh pikeun solusi saringan, henteu masalah saringan atanapi saringan pencét, mangga ngahubungi Zonel Filtech!


waktos pos: Jan-06-2022